Bekijk profielpagina

Tussen neus en lippen door - november 2021

Geensnor.nl
Geensnor.nl
Tussen neus en lippen door, de periodieke nieuwsbrief van de redactie van Geensnor. Vol met aardigheden over techniek, politiek, wetenschap en natuurlijk een gezonde portie guitige geestigheden.

Corona en niks te doen?
Net zoals jullie, trouwe lezers van de tussenneusenlippendoor nieuwsbrief, zit ook de voltallige redactie van Geensnor al weer heel veel maanden in het thuiskantoor. Nu de dagen eerder donker zijn en het grijs en koud buiten wordt is voldoende frisse lucht nog belangrijker geworden om de psychische gezondheid op orde te houden.
Je zit binnen. Je kind vliegt tegen de muren op. Je hond staat te blaffen bij de voordeur. Je moet naar buiten. Maar waarheen nu weer? Wij helpen je.
Maar waar ga je dan naartoe? De vorige editie schreven we over de leuke Volkskrant ommetjes (vooruit, hier nog een keer de link). Deze maand kwamen we op de leuke site Follywood.nl van Marcel, Toon en Joost.
Het is een mooi vormgegeven kaart met een overzicht van kunst, uitkijktorens, tuinen, gebouwen, dingen en wandelpaden. Leuke gratis uitjes. Echt van die dingen waar de redactie van Geensnor gek op is. En van die dingen waarvan je niet wist dat ze in je achtertuin stonden (of dat het kunst is)
Zo komen we de corona pandemie wel door!
Vroeger, toen de Bitcoins nog gratis waren
Soms denk ik aan de afbeelding hieronder. Op de afbeelding staat een screenshot van de website van een van de bedenkers van de Bitcoin, Gavin Andresen. Gavin had in 2010 een site waarop je elk half uur, vijf gratis Bitcoins kon krijgen. Je hoefde alleen maar even een captcha op te lossen. Helaas bestaat de site nu niet meer want anders zou je elk half uur ongeveer 285.000 euro kunnen ophalen.
Het schijnt dat Gavin in totaal ruim 19.000 Bitcoins heeft weggegeven via z'n site. De goedzak…..
Enfin, dit was andere tijden, terug naar de onze…..
Bitcoin kraan
Bitcoin kraan
Tedje, muziek!
Joris' maandelijkse Italo Banger
Erik's maandelijkse deuntje
Out of Touch door Brothertiger
Total Giovanni, genoeg Giovanni voor iedereen.
Leuke links voor de mensen
Google Graveyard - Killed by Google
Josh W Comeau homepage
Auw auw auw....stom lego blokje
Huh? Waar is ie nou?
De snijtafel - Persconferentie over de coronapas (#72)
Vond je deze editie leuk? Ja Nee
Geensnor.nl
Geensnor.nl @geensnor

Tech, politiek, wetenschap en guitige geestigheden

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Created with Revue by Twitter.